Kripto Para Birimleri

 Bitcoin Cash ( BCH ), daha yakın zamanda – Ağustos 2017’de oluşturulan orijinal Bitcoin’in yeni bir versiyonudur. Yüksek oranlara sahip olan ve her işlem için uzun bir işlem süresi gerektiren ilk para birimini geliştirmek amacıyla geliştirilmiştir.

Temel fark, Bitcoin Cash’in orijinal Bitcoin’in 1MB’sinden çok daha büyük olan 8MB’lik bir blok boyutu sınırına sahip olmasıdır. Bununla, işlem onayları daha hızlı ve daha düşük oranlarda gerçekleşebilir. Bu, ona öncekinden daha büyük bir ölçek verir.

Bitcoin’i olan her kimse, oluşturulduğunda cüzdanlarında aynı miktarda Bitcoin Cash aldı. İşletim kuralları orijinal varlığa benzer ve ayrıca 21 milyon jeton limiti var.

bitcoinajandasi.com ve Ethereum ( ETH ) arasında bazı benzerlikler olduğu kadar farklılıklar da vardır . Orijinal dijital para birimine aslında Ether deniyordu. Ancak 2016’da bir bilgisayar korsanı bir sistem arızası buldu ve ondan 50 milyon dolar değerinde Ether çalmayı başardı. Para biriminin geleceği hakkında şüphelerle karşı karşıya kalan topluluk, yeni bir ağ oluşturmayı seçti.

Hırsızlığın hedefi olan orijinal Ether, Ethereum Classic olarak yeniden adlandırıldı ve yeni ağda dolaşmaya başlayan madeni para, Ethereum olarak adlandırıldı. Topluluğun desteği ile ilk versiyonundan daha değerlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kripto Paralar

Kripto Para Haberleri Portalı

Bitcoin