Kripto Para Birimlerine Nasıl Yatırım Yapılır?

 Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapmanın veya satın almanın birkaç yolu vardır. Kripto para fonlarının hisselerini satın almak , bunları doğrudan özel bir komisyoncuyla (değişim olarak da bilinir) ticaret yapmak, dijital para birimlerini bazı işlerde ve hatta madencilikte ödeme olarak kabul etmek mümkündür.

Fon hissesi edinmek en basit yollardan biridir. 2018’de Brezilya Menkul Kıymetler Komisyonu (CVM), Brezilya fonlarının yurtdışında kripto para birimlerine dolaylı yatırım yapmasına izin verdi – örneğin türevler veya diğer fonlarda hisse satın almak.

Brezilya’nın önde gelen kripto para birimleri uzmanları size bu varlık sınıfına nasıl daha iyi yatırım yapacağınızı öğretiyor. Cryptoinvestor kursunu keşfedin.

Bu portföyler aracılar ve yatırım platformları tarafından dağıtılır ve bazıları nispeten düşük değerli yatırımlar ( bitcoinajandasi.com R$ veya daha az) talep eder. Fonlar, kendilerini kripto para piyasasına maruz bırakmak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir, ancak bunu tek başına yapmak konusunda güvende hissetmez, çünkü uygulamalara karar veren ve uygulamaları izleyen kişi uzman bir yöneticidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kripto Paralar

Kripto Para Haberleri Portalı

Bitcoin